rohdakamp valt bij start al bijna in het water

Vanmorgen is in het bosrijke Okkenbroek de dertigste editie van het Rohdakamp van start gegaan. Aan het kamp nemen dit jaar maar liefst 75 jeugdspelers van Rohda deel, in de leeftijd van 9 tot en met 13 jaar. Onder grote belangstelling van vaders, moeders en andere familieleden werd de officiële opening om 10.30 uur verricht. Dit werd gedaan door Herman Smit van de supportersvereniging Rood Geel en Harry Paauw, als voorzitter van de Raalter voetbalvereniging.

Bijna viel het kamp al tijdens de opening in het water. Niet door zware regenval zoals vorig jaar, maar een ongeldige kampvergunning dreigde roet in het eten te gooien. Maar omdat de sheriff van Okkenbroek goed gemutst was en overtuigd raakte door het enthousiasme van de Rohda-jeugd werd alsnog een vergunning voor het kamp van 2007 afgegeven.

De komende dagen is er een vol programma gepland. “Prachtig om die enthousiaste koppies te zien. En ons is ook nog eens mooi weer beloofd, dus het wordt een spektakel. Na vier dagen zullen zowel de jongens als de leiders vermoeid huiswaarts keren”, aldus hoofdkampleider Niek Klomp. Dinsdagmiddag sluiten de ouders hun kroost weer in de armen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.