Home / archiefcentraal / ongeluk op nieuwe n348 twee gewonden

ongeluk op nieuwe n348 twee gewonden

De N348 is ongeveer een week geleden ‘veiliger’ gemaakt. Toch heeft zich nu al weer een ongeval voorgedaan. Bij de af/oprit Lemelerveld was er een kop/staartbotsing tussen een vrachtauto en een personenauto. Er vielen twee gewonden, zo constateerde het ambulancepersoneel. Beide, onder wie een kind, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Regiosalland.nl was net als Sukerbiet.nl aanwezig voor het maken van enkele foto’s, gebundeld in een nieuwe fotoreportage. Voor foto’s over de nieuwe, soms wat tegenstrijdige, belijning op de N348 klik je hier.

De N348 tussen Lemele en Ommen is inmiddels gedeeltelijk afgesloten. De politie verwacht dat de weg ook nog een tijd gedeeltelijk afgesloten blijft. De vrachtwagen en auto moeten namelijk nog geborgen worden.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.