Home / archiefcentraal / olde wettering versiert tot leukste straat

olde wettering versiert tot leukste straat

De Olde Wettering heeft de versierde stratenwedstrijd in Lierderholthuis gewonnen en mag zich daarom een jaar lang de ‘leukste straat van het dorp’ noemen. De uitslag werd vrijdagavond in de feesttent bekend gemaakt. De Smidse behaalde de tweede prijs, de Herenbrinksweg was goed voor de derde plaats.

Zo was in de Olde Wettering onder meer een ‘zwarte piste’ te zien en een fraaie kabelbaan. “Eerst was het nog veel mooier, maar jammer genoeg is er vrijdagnacht van alles aan vernield”, aldus een teleurgestelde bewoner.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.