lierderholthuis geniet van sallandse koffietafel

De bekertjes en tafelkleden woeien zowat van tafel, maar dat mocht de stemming niet drukken. Na een genoeglijk koffieconcert met een fantastisch optreden van Fanfare en Drumband, trakteerde Muziekvereniging Salland de dorpelingen, oud-leden en donateurs zondag op een ouderwets gezellige Sallandse koffietafel in de open lucht. Een gemoedelijk samenzijn, waarbij jong en oud aanschoof. De vereniging, die in het Heinose kerkdorp een belangrijke positie inneemt, viert dit jaar namelijk het 85-jarig bestaan en wilde haar jubileum op deze manier graag sámen met de dorpelingen vieren. Als ‘bedankje’ voor de betrokkenheid van de gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.