lemelerveld geniet van kroonpleinfeest

Het Kroonplein was op zondag 8 juli bij de 2e editie van “Lemerlerveld smaakt goed” van de stichting Olé omgebouwd tot één groot terras. En zo genoten bijna duizend bezoekers onder een fantastisch temperatuurtje van een lekker hapje, een drankje en een swingend stukje muziek van het trio JFK.

De fietsliefhebbers vertrokken al vanaf 13.00 uur voor hun tocht van 25 km, om later gezellig aan te schuiven op het terras. De demonstratie van de Jumpstylers trok ook veel aandacht van met name de jeugdige bezoekers. Om 16.00 uur startte het preuvenement waarbij de standhouders allerlei lekkere hapjes aanboden. De stichting Olé kan met “Lemelerveld smaakt goed” terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.