Home / archiefcentraal / lederholthosen helemaal in tiroler sferen

lederholthosen helemaal in tiroler sferen

Zimmer frei? In Lederholthosen dit weekend plenty! Om de haverklap loop je in het dorp tegen zo’n bordje aan. De dorpelingen hebben namelijk massaal gehoor gegeven aan de oproep om de straten/huizen een Tiroler uitstraling te geven en hebben zich laten inspireren door Duitsland en Oostenrijk. Een complete alpenweide, een heuse bierstube, een skipiste, niets is te dol. Salland Centraal laat uiteraard zo snel mogelijk weten welke straat het straatnaambordje ‘De leukste straat van ons dorp’ verdiend heeft!

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.