krieghuusbelten merkt niets van slecht weer

“We zijn toch geen mietjes!” Ben ik dan gek?, dacht Onze Man gisteren. Het is toch geen weer om te zwemmen? En ook niet echt best weer om op een camping te staan? “Je overdrijft.”

Het echte slechte weer had Raalte gisteren dan ook niet getroffen. Andere delen in het land kwamen er een stuk slechter van af. Maar echt lekker weer was het ook niet in Raalte. En de voorspellingen zijn ook niet zo best. Ben je dan ongelukkig als je op een camping als Krieghuusbelten zit?

“Ik niet”, reageert een mannelijke campinggast. “Ik heb zelfs tot 1 uur in de zon gezeten! Ik zit hier nu sinds zaterdag en heb eigenlijk alleen maar goed weer gekend.” Even verderop wordt dit door een vrouwelijke campinggast grotendeels bevestigd. “Als je in deze periode op vakantie gaat in Nederland, kun je slecht weer verwachten. Maar op een paar buien na is het prima.”

In het zwembad wordt dan ook gewoon gezwommen, zij het niet door een hele grote groep, maar een aantal kinderen vermaakt zich prima. Niet wat koud, jongens? “We zijn toch geen mietjes!”

Een baliemedewerker bevestigd wat de gedachte is van de campinggasten. “Er wordt nog volop gefietst en gewandeld. Tussen de buien door kan het ook wel.” De camping staat overigens verre van vol. Maar dat komt nog. “De bouwvak begint zo en dan komt het goed vol te zitten. Vanaf 21 juli zitten we voor 95 procent vol.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.