Home / archiefcentraal / komend wethouder blanco in sportveldenspel

komend wethouder blanco in sportveldenspel

“Jean Paul Gebben heeft een plan neer willen leggen waarin de structuur op lange termijn vastgelegd zou moeten worden. De reacties daarop gingen steeds in op details. Maar meer wil ik er eigenlijk nu nog niet over kwijt. In de raad is Ben Nijboer onze sportwoordvoerder. Ik niet. Dus dit dossier moet ik me nog helemaal eigen maken”, aldus Blijdenstein.

Daar lijkt dus nog wel wat te halen voor de verschillende sportverenigingen. Want alle visies zijn natuurlijk welkom. Blijdenstein staat er open voor, liet ze ons weten. In september gaat de discussie over sportvelden verder. Blijdenstein is er dan vast al volop bij betrokken.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.