junimaand actiemaand op weg naar 2020 flop

Waar moet het met Raalte naar toe in 2020? Die vraag had in juni centraal moeten staan onder de bevolking. Maar het antwoord erop lijkt niet gegeven.

We hadden een informatie-avond in Heino die afgelast werd. Er was een informatie-avond in De Leeren Lampe met voor de helft gemeentelijk personeel en politici. De discussies gingen er vooral over wat we binnenkort willen en niet over wat we in de verre toekomst willen.

Dan was er nog een site in de lucht geholpen waarop interactie bedacht was. Mensen moesten tekeningen maken, verhalen inleveren en wat dies meer zij. Maar die is in de maand juni net iets meer dan 300 keer door unieke bezoekers bezocht, waaronder alle betrokkenen natuurlijk. En men lanceerde een dvd die 15.000 euro heeft gekost maar die dus door bijna niemand gezien is, aangezien die alleen via de site te bekijken was.

De gemeente moet het nog evalueren, maar de conclusie kan toch al wel getrokken worden dat ‘junimaand actiemaand’ een flop is. En dat is jammer, want er is 75.000 euro uitgegeven om het toekomstplan tot ontwikkeling te brengen. De stem des volks moest daarbij de doorslag geven.

Gemeentebelangen zal wat betreft nog wel terugkomen op haar gedachte de toekomstvisie van 2003 gewoon een beetje bij te stellen. Dan was je voor 10.000 euro klaar voor de toekomst geweest, had de partij doorgerekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.