infoavond adviesraad werk en inkomen geslaagd

De Adviesraad Werk en Inkomen heeft gisteren een informatieavond georganiseerd in het Annahuis in Raalte. Politici, organisaties zoals Humanitas en Carinova, vakbonden en kerken waren in grote getale komen opdagen om te luisteren wat de adviesraad te zeggen en te vragen had.

De Adviesraad Werk en Inkomen gaf een duidelijk beeld van de belangbehartiging die zij doet in de gemeente Raalte. Gevraagd en ongevraagd worden adviezen gegeven aan B&W, de gemeenteraad en de afdeling Sociale Zaken van de gemeente.

Onderwerpen als schuldhulpverlening, de collectieve ziektekosten die sterk verslechterd is in dit jaar, aandacht voor duurzame gebruiksgoederen, bejegening van de cliënten en vervoer kwamen uitvoerig aan de orde.

MiniXTheater (minimaaltheater) speelde bovendien de sterren van de hemel om misstanden, op een actieve manier, aan te kaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.