in salland is het tenminste lekker weer

De vakantie was in hartje Italië. “En daar was het 45 graden.” Te warm dus om ook maar iets te doen. “Ja, ’s middags reden we soms met pappa een stukje in de auto, omdat daar airco in zit. “We hadden gelukkig een stacaravan met airco die koel was. Maar soms viel de stroom uit en dan werd het daar ook heel heet. We hadden vriendjes op de camping die tussen de middag helemaal niet in de tent mochten, omdat dat gevaarlijk was.”

Ja, dan wil je wel weer terug zijn in Nederland. We wachten op nog meer vakantieverhalen met een foto. Deelnemers dingen mee naar een vakantiebon ter waarde van 200 euro. Zie hier de spelregels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.