het loopt aardig door bij eigenaardigheden

Het loopt aardig door, aldus Gerda Tijs, zo midden op de dag als haar brocante- en curiosamarkt rondom de winkel Eigenaardigheden nog in vollle gang is. Wie er nog een kijkje wil nemen, moet opschieten. In de orangerie van Entepol aan de Burgemeester Kerssemakersstraat 22 en 29 kun je nog tot een uur of vijf terecht.

Het hele jaar door verzamelt Gerda mooie oude spullen voor binnen en buiten. Decoratieve oude meubeltjes, stoelen, servies, veel oude gietijzeren vazen en veel meer, veelal afkomstig uit Frankrijk of Duitsland. Daarnaast is er een groot assortiment kransen en quirlandes. Kortom, huis- en tuindecoraties in de ruimste zin van het woord.

Voor meer info zie staging2.eigenaardigheden.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.