harrebrink wint eerste heinose straatprijsactie

Op het Heinose Marktplein werd zaterdagavond de prijsuitreiking gehouden van de Straatprijsactie, georganiseerd door de Heinose Winkeliersvereniging(HWV). Na een uiterst spannende strijd is de hoofdprijs, een straatfeest ter waarde van 1000 euro, uiteindelijk gewonnen door De Harrebrink.

Verhoudingsgewijs had de Harrebrink de meeste volle stempelkaarten ingeleverd. De Van Langenstraat, die een straatprijs won ter waarde van 300 euro, had relatief gezien slechts enkele kaarten minder.

Het straatje Staatsloten ter waarde van 135 euro (beschikbaar gesteld door de Smulbaai) werd na loting gewonnen door de Herenbrinksweg te Lierderholthuis, het autowassen voor de hele straat (beschikbaar gesteld door Hartholt Olie) door de Klompstraat en de gratis bal voor alle kinderen in de straat door de Sterappel. De grote kerstboom in de straat gaat naar de Fluitekruid.

Aan de actie namen in totaal veertien straten deel, afkomstig uit Heino en Lierderholthuis.”We organiseerden de actie voor de eerste keer en zijn daarom best tevreden met dit aantal”, laten een tevreden Kim van de Worp en Herman Schotman van de HWV weten. “In slechts drie, vier weken tijd hebben we de actie op touw gezet. Een succes!”

Volgend jaar komt de actie dan ook zeker terug, zo verklapt de HWV. “Als de actie bekender wordt komen er vanzelf steeds meer straten bij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.