globe verwerkt veel last minutes naar de zon

In het kader van onze actie ‘zet je vakantie centraal‘ plaatsen we vast deze foto. Locatie: Le Mont Saint Michel, één kilometer uit de kust bij de plaats Avranches in Normandië. Reden van plaatsing? Het was een van de hoogtepunten van de vakantie die onze trouwe bezoeker in Normandië doorbacht.

“We zijn namelijk alweer thuis in Raalte”, lezen we in onze redactiemail. “Het was koud, winderig en regenachtig in Frankrijk. We hebben maar besloten om terug naar huis te rijden en daar een last-minute naar de zon te boeken.” Enige navraag leert ons dat de betreffende vliegreis inderdaad al is geboekt met het Spaanse Tenerife als bestemming: 32 graden Celsius.

Dat is wat anders dan alle regen die we in Nederland voor onze kiezen krijgen. Reden genoeg voor vakantiegangers om de plannen op het laatste moment alsnog te wijzigen.

Reisorganisatie Globe in Raalte krijgt dan ook veel extra aanvragen voor vakanties richting de zon te verwerken. “Het loopt volop storm. Mensen die door Nederland wilden fietsen, maar daar nu vanaf zien. Ze komen echt vandaag binnen en willen dan morgen weg. Het maakt niet uit waarheen. Naar de zon! Er is geen echte topper dit jaar, maar de populairste gebieden zijn Turkije, Spanje, Griekenland en in mindere mate Bulgarije.”

Alle trouwe vakantiegangers en de last-minuteboekers roepen we bij deze nogmaals op om je vakantie de komende weken centraal te zetten bij Salland Centraal. Eind augustus verloten we onder de inzenders ondermeer een reischeque van 200 euro, beschikbaar gesteld door reisbureau Globe. Zie voor de actievoorwaarden ons ‘zet je vakantie centraal’ eerder verschenen artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.