gezellige drukte bij finale voorjaarsactie rov

Onder het motto ‘beter laat dan helemaal niet’ plaatsen we bij deze alsnog de uitslag van de voorjaarsactie van het ROV. En een beter bewijs voor het feit dat Raalte hét winkelhart van Salland is, kon niet worden gegeven. Van de vier winnaars die in de prijzen vielen tijdens de finale van de voorjaarsactie van het ROV kwam er slechts één uit Raalte. Wesepe kon twee prijzen in ontvangst nemen, terwijl de hoofdprijs richting Heeten ging.

Nee, dan komt Wesepe er veel beter vanaf. Het dorp was met twee winnaars namelijk goed vertegenwoordigd. De vierde prijs (een kofferset) ging naar A.A.J. Vrielink, maar ook de derde prijs kwam in Wesepe terecht. De heer of mevrouw W. Mulder mag zich de gelukkige winnaar van een televisie noemen. De mountainbik, de tweede prijs, kwam uiteindelijk terecht bij Josien Legebeke uit Raalte. Maar de gelukkigste in de voorjaarsactie is Ineke Vloedgraven uit Heeten, zei won de hoofdprijs: een reis naar Parijs.

De finale van de voorjaarsactie zorgde zaterdag voor veel publieke belangstelling op De Plas in Raalte. Toen spreekstalmeester Peter Walter met behulp van enkele kinderen de naam van de eerste winnaar bekend maakte, stonden enkele honderden mensen te kijken en te luisteren.

Het was sowieso een gezellige en drukke dag, want op dezelfde dag was er door het ROV tevens een zomerbraderie georganiseerd. De standhouders waren middenstanders uit Raalte, maar ook kooplieden uit de omgeving. Ook de deelnemers aan het standwerkersconcours konden op veel belangstelling rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.