fotos uit lederholthosen een sfeerimpressie

Okee, het zit er nog niet helemaal op in Lierderholthuis, het slotfeest is nog aan de gang. Maar graag plaatsen wij nu alvast een korte sfeerimpressie van de afgelopen dagen in ‘Lederholthosen’. Niet alleen bier, bratwurst, varkens aan het spit… maar ook het sportieve ‘De Grote Burenruzie’ en het vandaag georganiseerd Autovoetbal zijn op de gevoelige plaat vastgelegd.

Salland Centraal verzamelde bijna zestig foto’s die we jullie niet willen onthouden. Daarmee laten we direct zien dat we inmiddels ook volledige fotoreportages aankunnen, dus wanneer je nog kiekjes hebt liggen die de moeite waard zijn? Voor de sfeerimpressie van Lederholthosen klik je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.