feestband deluxe weer terug op het podium

Eind 2005 vonden de verschillende leden van feestband Deluxe het eigenlijk wel mooi geweest. De groep viel als samenspelende attractie uit elkaar, maar het contact tussen de verschillende leden bleef intact en bleek sterker dan ooit. Met twee nieuwe bandleden maakte Deluxe afgelopen vrijdag zijn rentree. Tijdens de gala-avond van het Carmel College Salland trad Deluxe – traditiegetrouw – weer op.

In een volle Leeren Lampe werden de geslaagden van het Carmel College Salland getrakteerd op een flink stuk muziek van de heren en dame van deluxe. Aan het eind van de avond was de dansvloer van De Leeren Lampe een grote feestende bende zoals vaker tijdens optredens van Deluxe.

Een eenmalige comback van de Raalter feestband? Nee! Na een korte pauze van ruim een jaar hebben de leden besloten tot een definitieve terugkeer in de muziekwereld. Begin dit jaar begon het bij verschillende muzikanten weer te kriebelen om samen te spelen, terwijl er aan aanvragen geen gebrek was. Na een periode van spelen en trainen in de oefenruimte werd de rentree afgelopen vrijdag dus feestelijk ingeluid, zoals het een feestband betaamt.

Er is wel het een en het ander veranderd ten opzichte van de formatie die ruim tien jaar door het land reisde. Er is een nieuw logo, er zijn nieuwe kleuren, nieuwe foto’s, en natuurlijk een nieuwe website.

Maar het belangrijkste verschil ten opzichte van de band die eind 2005 stopte is de samenstelling van de groep. Er prijken twee nieuwe namen op het papier naast Pauline van den Boogert, Erik Langenbach, Sander Booijink en Eelco Koenjer. Norbert Köggling (zang/tenorsax) en Jurrie Overgoor (drums) zijn het team komen versterken.

Samen met de mensen van het eerste uur werd er de afgelopen tijd enorm hard gewerkt aan het repertoire. Daarin is Deluxe weinig veranderd, gewoon een hele avond dampen, stampen en feesten. De manier waarop Deluxe bekendheid genereerde en iedereen eigenlijk van ze gewend was. Vanaf vrijdagavond is de Raalter feestband weer volop te boeken voor bruiloften, feesttenten, dancings, bedrijfsfeesten, maar ook voor iedereen die gewoon graag een feestje geeft. Gegarandeerd succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.