dan maaien we zelf het gras wel

Het lijkt er op dat de meeste klachten rond het nieuwe maaien in de gemeente Raalte achter de rug zijn. Struiken zijn gras en dat groeit bijna overal lekker. Veel gras dat slechts twee keer in het jaar gemaaid zou worden, krijgt nu de maaimachine weer vaker op bezoek. Alleen hier en daar zijn er nog stukken gras waar de natuur zijn gang mag gaan. Maar dat de natuur zijn gang mag gaan is een gelegenheidsargument voor de werkelijke reden: het is goedkoper.

In Raalte Noord heb je bij de bergingsvijvers ook zo’n stuk gras. ‘Laat het gras maar groeien, moet je zien hoe mooi dat wordt,’ legt de gemeente uit. In de buurt denken ze daar anders over. ‘Hoezo mooi? Slordig, lelijk!’ Dus hebben ze er zelf maar een maaimachine bijgehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.