care hotel heino loopt nu ook al extra geld mis

Het European Care Hotel Heino loopt een bedrag van honderdduizend euro mis, dat de Stichting Stuurgroep Logeer Voorzieningen Overijssel gepland had te doneren. Dit naar aanleiding van de recentelijke uitspraken van het Openbaar Ministerie, waarin duidelijk werd dat de directeur van het logeertehuis wordt verdacht voor een bedrag van 1,8 miljoen euro te hebben gefraudeerd in de periode tussen 2000 en 2004.

Het rommelt dus behoorlijk bij het European Care Hotel Heino. Volgens RTV Oost steekt de Stichting Stuurgroep Logeer Voorzieningen Overijssel voorlopig geen geld in een proef van het European Care Hotel in Heino. De stichting wilde een proef steunen waarbij mensen met een lichte verstandelijke of lichamelijke beperking in een huiselijke omgeving worden verzorgd. Er zou een bedrag mee gemoeid zijn van meer dan honderdduizend euro, maar daar kunnen ze in Heino nu dus naar fluiten.

In mei dit jaar werd nog bekend dat ook de provincie Overijssel een fors geldbedrag wilde schenken aan het European Care Hotel in Heino. De provincie zou maar liefst een half miljoen euro in de ontwikkeling van twee logeerhuizen willen steken. Naast het logeerhuis in Heino zou ook het verpleeghuis Krönnensommer in Hellendoorn zich mogen heugen op een substantieel bedrag. De provincie wil in de toekomst meer van dergelijke logeerhuizen in Overijssel laten ontstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.