Home / archiefcentraal / brocante en curiosamarkt bij eigenaardigheden

brocante en curiosamarkt bij eigenaardigheden

In navolging van vorig jaar organiseert Gerda Tijs aanstaande zaterdag 7 juli vanaf 9.30 uur een brocante- en curiosamarkt rondom haar winkel Eigenaardigheden en de orangerie van Entepol aan de Burgemeester Kerssemakersstraat 22 en 29.

Het hele jaar door verzamelt Gerda mooie oude spullen voor binnen en buiten. Decoratieve oude meubeltjes, stoelen, servies, veel oude gietijzeren vazen en veel meer, veelal afkomstig uit Frankrijk of Duitsland. Daarnaast is er een groot assortiment kransen en quirlandes. Kortom, huis- en tuindecoraties in de ruimste zin van het woord.

In de orangerie worden het hele jaar door workshops gegeven met natuurlijke materialen aan groepen vanaf zes personen. Het een het ander kan worden gecombineerd met een high tea of een hapje en een drankje. Op woensdagmiddag of vrijdag uit school zijn er bovendien regelmatig kinderfeestjes. Kinderen vanaf acht jaar komen dan knutselen ter ere van hun verjaardag.

Verder kun je in de winkel van Eigenaardigheden terecht voor alle soorten huis- en tuindecoraties alsmede voor Herbalife-produkten. Voor meer info: www.eigenaardigheden.com

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.