bouwsels schieten als paddestoelen uit de grond

Wat kun je het best doen als de Timmerweek met een sombere weersvoorspelling van start gaat? Zien dat je zo snel mogelijk onderdak komt! De 180 kinderen die maandagmorgen naar Bungalowpark Old Heino waren gekomen voor de Heinose Timmerweek hebben dan ook keihard gewerkt aan hun bouwsels.

Verbazingwekkend dat in een paar uurtjes tijd al een compleet houtdorp is verrezen. Geen wonder dat de voorraad pallets en planken vanmiddag om half twee dan ook al helemaal uitgeput was. Gelukkig komt er morgen weer een nieuwe lading. Ook dit keer wordt de Timmerweek van Sociaal Cultureel Werk weer ondersteund door vele vrijwilligers. Woensdag belooft het erg leuk te worden, want dan staan er spelletjes op het programma. De Timmerweek duurt nog t/m donderdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.