Home / archiefcentraal / zuz en zo met kletterend geweld van start

zuz en zo met kletterend geweld van start

Uitgerekend tijdens de opening van de nieuwe zorgboerderij Zuz & Zo in Lierderholthuis brak er een enorme stortbui los en kletterde de regen op het dak van de tent, wat een oorverdovend kabaal met zich meebracht.

In zijn korte toespraak liet wethouder Elferink van de gemeente Raalte zich positief uit over het initiatief, dat de vitaliteit van het platteland bevordert en waarbij mensen, die buiten het arbeidsproces vallen, op een fantastische manier geholpen worden. Ook de baron van Ittersum, eigenaar van landgoed het Rozendael, sprak zijn sympathie uit ten aanzien van het nieuwe bedrijf en vertelde in zijn toespraak het een en ander over de historie van de boerderij; het aloude Heerengoed ’t Creijenscote. De symbolische opening werd verricht door de jongste en oudste deelnemer.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.