Home / archiefcentraal / zorgboerderij zuz en zo symbolisch geopend

zorgboerderij zuz en zo symbolisch geopend

Zuz & Zo, aan de Nieuwe Wetering in Lierderholthuis, vierde zaterdag, tijdens de landelijke Open dag biologische tuinen en zorgboerderijen, haar officiële opening.

De oudste én de jongste deelnemer (Henk en Jesse) van de zorgboerderij van Ietje en Saskia van Nijen en Johan Bouwmeester openden het bedrijf op symbolische wijze door het planten van twee rozenstruiken. De officiële opening werd verricht door wethouder Elferink.

De opening van het bedrijf viel samen met de Open dag biologische tuinen en zorgboerderijen, deze bracht veel publiek op de been. “Ze stonden tot ver buiten het erf te wachten”, aldus een tevreden Johan Bouwmeester, ’s avonds op een soort van after-party voor genodigden.

Naast vrolijke accordeonmuziek was er een proeverij en kon het publiek de boerderijwinkel en het erf met biologische tuinen bekijken. De kinderen vermaakten zich met de dieren, de zandbak en een speurtochtje op het erf.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.