zoekfunctie salland centraal nu ook actief

De zoekfunctie van Salland Centraal doet het. We kregen steeds vaker de vraag waarom die nog niet actief was. Eigenlijk was dat omdat we niet verwacht hadden in een maand tijd zo’n grote hoeveelheid informatie op de site te hebben staan.

De zoekfunctie activeer je door hierboven op ‘zoeken’ te klikken. Je komt dan in een – ook al zeggen we het zelf – heel overzichtelijk zoeksysteem waar je al onze berichtgeving terug kunt vinden. Een andere recente aanpassing is de mogelijkheid foto’s op de site te vergroten. Klik in een artikel op een foto en hij wordt vanzelf groter. En dus overzichtelijker. Daardoor zijn ook overzichtkaartjes als die van de plannen rond de Raalter sportvelden op schermgrootte te zien.

Maar we zijn nog lang niet klaar. We willen heel binnenkort starten met fotoreportages. We gaan dan evenementen niet alleen meer in woord verslaan, maar ook in beeld. Eerst met fotoreportages waarbij we gerust twintig of dertig foto’s van een evenement kunnen plaatsen. Later – maar dat zal wel ergens in de zomer worden – komen er videofilms bij.

Heb je trouwens bovenop de punt van het Kulturhus al een webcam zien hangen? Die heeft Beekman Elektro daar voor ons neergehangen. Binnenkort is die online en kun je dag en nacht de Grote Markt overzien. We hebben grote plannen met die techniek. Niet alleen op de Grote Markt, maar ook elders. Vermoedelijk krijgen we zelfs een mobiele webcam van Beekman tot onze beschikking.

Op iets langere termijn werken we achter de schermen aan een vacaturesite, speciaal voor vacatures in Salland, willen we uitbreiden naar Olst/Wijhe en… Och, tegen de tijd dat het allemaal zo ver is, brengen we je wel weer op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.