win kaartjes voor avonturenpark hellendoorn

We hebben al een lekker stapeltje kleurplaten binnen (zelfs al vanuit Amsterdam), maar we willen toch nog even weer de aandacht vestigen op een kleine actie die we houden, samen met Avonturenpark Hellendoorn. We mogen een aantal vrijkaartjes verloten onder bezoekers van onze website. Of de kinderen ervan.

Dus hebben we een kleurplaat online gezet voor wie mee wil doen aan de wedstrijd. Afdrukken en inkleuren, daar is het deze zondag mooi weer voor. En natuurlijk uiteindelijk opsturen naar Salland Centraal, Fazant 28, 8103 EL Raalte. Digitaal inkleuren mag ook, zo’n versie hebben we al binnen gekregen.

Via de site maken we op zondag 8 juli bekend wie er namens ons naar het Avonturenpark mag. O ja, de winnaars moeten natuurlijk van het bezoekje wel een foto en een kort sfeerverslag opsturen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.