werkzaamheden n348 maandag van start

Maandag beginnen de werkzaamheden om van de weg Raalte-Ommen een 80-kilometer-weg te maken. De werkzaamheden duren zeven dagen. Midden in de week gaat de weg tussen Lemelerveld en Luttenberg helemaal dicht. De rest van de week is bij werkzaamheden steeds één rijbaan open. Alle oversteken blijven sowieso open.

Op de N348 zijn in het verleden heel wat dodelijke ongevallen gebeurd. Om dat tegen te gaan wordt de snelheid teruggebracht van 100 naar 80 en komt er een inhaalverbod. In de eerste helft van de week wordt de weg tussen Lemelerveld en Ommen aangepakt. Daarna het stuk Lemelerveld-Luttenberg en tot slot Luttenberg-Raalte.

Op de site van de provincie is er ook uitgebreid aandacht voor de aanloop naar de wegwerkzaamheden, met ook reacties die het publiek destijds gaf bij de informatie-avonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.