Home / archiefcentraal / weer een stukje hoffelijk raalte opgeleverd

weer een stukje hoffelijk raalte opgeleverd

Het appartementencomplex (op de voormalige locatie van Gibo Groep) tegenover het gemeentehuis in Raalte is opgeleverd door Jansman Bouwgroep. En dat is te merken ook, want de verhuiswagens rijden er af en aan. De nieuwe bewoners zijn druk doende met het inrichten van hun appartement.

Het complex aan de kant van de Zwolseweg telt acht appartementen, net als het complex aan de BK-straat. Maar die appartementen zijn nog niet klaar. Wat verder nog wel aardig is om te melden, is dat de twee fraaie gebouwen samen een soort hofje vormen. Hierdoor is ook besloten om een nieuwe straat in het leven te roepen voor de appartementen.

De woningen aan de Zwolseweg krijgen dus niet een huisnummer aan de Zwolseweg, maar krijgen de naam: Vos de Waelhof. Dat geldt ook voor de appartementen aan de BK-straat. Er zijn overigens nog drie appartementen te koop. Twee penthouses aan de kant van de Zwolseweg en het middelste appartement op de begane grond aan de BK-straat is nog vrij.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.