wat doen die mannen daar hoog in die mast

Een fotograaf van Salland Centraal spotte vanochtend twee mannen in een hoogspanningsmast ter hoogte van de Johanna van Burenlaan, nabij woonzorgcentrum de Hartkamp in Raalte. Nee, de mannen zitten er niet uit baldadigheid. Uit navraag bleek namelijk dat de mannen bezig zijn met het plaatsen van drie antennes voor KPN.

“Dit is als het goed is de vierde en tevens laatste dag, dat de heren hier nog werk aan hebben”, zegt een veiligheidsopzichter van Essent. Door de komst van de drie antennes, moeten mensen in de omgeving beter bereik krijgen met hun mobiele telefoon. Uiteraard alleen als ze in het bezit zijn van een KPN-abonnement. Daarnaast hebben de antennes nog een paar functies, maar daar weet ook de Essent-medewerker niet het zijne van.

De veiligheidsopzichter zat overigens op zijn gemak een boek door te bladeren. “Ik krijg hier binnenkort een examen over. En dat valt allemaal niet mee hoor. Er zijn tegenwoordig zoveel veiligheidsvoorschriften, dat is ongelofelijk”, aldus de Essent-medewerker, die tot slot nog even wat feitjes uit zijn boek voorleest. “Bij 1 op de 30.000 werken overlijdt iemand. En bij één op de 3.000 werken raakt iemand gewond, met ernstig letsel tot gevolg. Dat moet natuurlijk minder worden!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.