wandeldriedaagse marienheem zit er weer op

De wandeldriedaagse van Mariënheem zit er weer op. Liefst 125 deelnemers kunnen nagenieten van de mooie medaille die dat heeft opgeleverd. In totaal deden er zelfs 150 mensen mee, maar begeleidende ouders liepen mee zonder voor de medaille te gaan.

Deelnemers konden vijf of tien kilometer lopen. De meesten gingen voor de vijf kilometer. Zoals op de foto te zien is, is dat vermoedelijk het gevolg van de gemiddelde leeftijd van de deelnemers: jong. Volgend jaar wordt de driedaagse van Mariënheem al weer voor de vijfde keer gehouden. Dat jubileum wordt natuurlijk feestelijk gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.