Home / archiefcentraal / waardig afscheid voor verzorger sv heeten

waardig afscheid voor verzorger sv heeten

Voor alle spelers, trainers, leiders, assistent-trainers en grensrechters die al die seizoenen (vooral bij het eerste elftal maar ook het tweede en derde, de A- en B-jeugd en ga zo maar door) betrokken zijn geweest, was en is hij de verzorger.

Maar Jan Oosterlaar was binnen de club meer dan alleen ‘waterdrager’. Hij was voor iedereen het luisterende oor, de steun en toeverlaat, de vertrouwenspersoon, de mentale coach… zeg maar gerust een soort tweede vader! SV Heeten heeft dit afscheid dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een selectie van oud eerste spelers (’95-’06) nam het zaterdag op tegen de huidige selectie. Het werd uiteraard een groot spektakel met in de hoofdrol niemand minder dan Jan Oosterlaar, die zichtbaar genoot van zijn moment.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.