waar ligt het slechtste fietspad van salland

Scheef liggende tegels, boomwortels, kuilen door putten, gleuven op fietspaden, te smalle fietspaden en gevaarlijke kruisingen. Het zijn de grote ergernissen van fietsers. De Fietsersbond kreeg de afgelopen twee jaar maar liefst 15.000 meldingen van fietsers over gevaarlijke situaties.

Diezelfde Fietsersbond begon vorige week een actie, waarbij de organisatie aandacht vraagt voor de situaties die niet alleen vervelend zijn maar ook gevaarlijk. De bond schat dat er jaarlijks 20.000 ongevallen plaatsvinden door slecht wegdek.

Tijdens de actieweek, die nog tot en met vrijdag duurt, plaatsen leden van de bond waarschuwingsborden op gevaarlijke plekken. Daarbij nodigen ze lokale bestuurders uit om ze te wijzen op de problemen. De Fietsersbond stuurt de klachten die ze krijgt door naar de betreffende gemeenten.

Salland Centraal is echter nog geen enkel waarschuwingsbord tegengekomen. Wij van Salland Centraal zijn overigens van mening dat het fietspad langs de Zwolseweg in Heino, dat onder andere voor de melkfabriek langs loopt, het slechtste fietspad in de regio is. Ken je een nog slechter fietspad, laat het ons even weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.