voorinschrijving hoftheater van start

Vanaf maandag kun je via voorinschrijving weer laten weten naar welke voorstellingen van het Hoftheater je wilt. Maar je kunt ook rustig nog even wachten, want je hebt nog de tijd tot 2 augustus. We melden dat nog even weer, omdat we geluiden hoorden van mensen die er morgen als de kippen bij wilden zijn in de veronderstelling dat wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar dat is niet zo.

Alle aanvragen gaan op een grote hoop. Pas na 2 augustus maakt de notaris bekend wie bij over-inschrijving waar naar toe kan. Overigens is de notaris wel te beïnvloeden. Vrienden van het Hoftheater hebben meer kans uitgeloot te worden. Hoe je vriend wordt? Ga naar staging2.hoftheater.nl. Daar zie je ook het hele programma. Al heeft Salland Centraal ook het programmaboekje online gezet. Op pagina 37 vind je onze bijdrage: Wie volgend seizoen recensies van optredens bij ons inlevert, maakt kans op vrijkaartjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.