voor 50 euro op de foto met raalte 2020 tas

De eerste ‘Raalte 2020 Big shopper’-tassen zijn gisteren in omloop gebracht. Bezoekers van de avond waarin de toekomst van Raalte centraal stond, kregen er als blijk van waardering allemaal één. Dat is maandag wéér zo, als een zelfde avond in De Leeren Lampe wordt gehouden.

Handig zo’n grote tas, om er de wekelijkse boodschappen mee te doen. Maar meteen ook een tas om een beetje opzichtig te dragen. Want je maakt zo maar kans er vijftig euro mee te verdienen. Na vandaag loopt er een fotograaf rond in de verschillende dorpskernen om jou en je tas op de foto te zetten. Wordt je foto gepubliceerd op Salland Centraal, in het Weekblad voor Salland of op de site van de gemeente, dan mag je de Big Shopper voor vijftig euro in een supermarkt vullen. Uitgezonderd zijn rookwaren en alcoholische dranken.

Wat dat te maken heeft met meepraten over de toekomst van de gemeente Raalte? Nou, ten eerste hoopt de gemeente dat mensen vanwege die tas naar de bijeenkomsten komen. Maar ook als de tas het straatbeeld van de winkelkernen van de gemeente gaat vullen, zal iedereen er aan denken dat deze maand de discussie gevoerd wordt over de toekomst van de gemeente.

Hoe? Waar? En hoe je mee kunt doen? Salland Centraal zegt: kom maar op met je mening. Wij publiceren wel. Kijk anders ook even op staging2.raalte2020.nl. Daar staan de activiteiten op een rijtje. Een voorbeeld: de gemeente is op zoek naar familieverhalen. Welke familie kan een mooi generatieverhaal vertellen? Het mag grappig. Het mag serieus. Wie voelt zich uitgedaagd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.