Home / archiefcentraal / vervolgtraining bij nordic walking salland

vervolgtraining bij nordic walking salland

Heb je de techniekcursus Nordic walking succesvol afgesloten? Maar geen idee, hoe nu verder? Dan kun je nu meelopen op de vervolgtrainingen onder leiding van een instructeur van Nordic Walking Salland. De deelnemers aan deze trainingen komen uit de wijde regio naar de Eikelhof om aan deze trainingen deel te nemen.

Je kunt voor de vervolgtrainingen in de zomermaanden bij Nordic Walking Salland terecht op de maandag- en woensdagavond en op de zondagmorgen. In de wintermaanden op woensdag-, zaterdag- en zondagmorgen. De wandelingen, die gemiddeld anderhalf uur duren, starten altijd bij Eetcafé De Lepelaar (Eikelhof/Olst). Eens per vier weken wordt er elders in de regio gelopen. Daarnaast vindt er regelmatig techniekbijscholing plaats.

Voor verdere info zie www.nordicwalking-salland.nl. Aanmelden kan via de website of bel 06-46622806.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.