stroeve start volleybaltoernooi lemelerveld

Door problemen met de audio-apparatuur (microfoon, versterker, stekkertjes) is het jaarlijkse Open volleybaltoernooi van De Bevers in Lemerleveld met enige vertraging van start gegaan. Een kwartier was men gisteravond extra nodig om de boel op orde te krijgen, maar daarna verliep alles gesmeerd.

Volleybalvereniging De Bevers organiseert al voor de 32e keer het volleybaltoernooi. Dit recreatietoernooi is in de loop van de jaren uitgegroeid tot het grootste uit de wijde omgeving. Vorig jaar deden maar liefst 125 teams mee. Het is dan ook een niet meer weg te denken Lemelerveldse happening, waar velen telkens weer naar uitkijken. Dit jaar wordt het toernooi gehouden van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juni op het evenemententerrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.