stremming door soapsterren en festivaloptocht

Zijn er twee activiteiten in Raalte, is het dorp gelijk te klein. Want terwijl de deelnemende groepen van het Salland Festival hun optocht door de winkelstraten van Raalte maakten, was er bij De Fotograaf een opstopping omdat er vier acteurs van Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) foto’s kwamen maken voor nieuw reclamemateriaal.

De Raalter promenade is er niet op gebouwd dat zo’n optocht dan gewoon langs de drommen vooral jeugdig publiek kan die zich voor het pand van De Fotograaf geposteerd hadden, om een glimp van hun helden op te vangen. Milan Verhagen, Nina Sanders, Fos Fisher en Dian Albers (zo heten ze in de serie, maar in het echt zijn het Robin Zijlstra, Marly van der Velden, Jeffrey Hamilton en Rixt Leddy) deelden handtekeningen uit. De optocht kwam er aan. Er ontstond gedrang. En ineens had de Rode Kruis-post klandizie. Maar meer dan een pleistertje hier en daar was er niet aan de hand.

Een zaak om hoog op te nemen? Of blij zijn dat twee activiteiten zo veel publieke belangstelling trekken? Wij kiezen voor dat laatste. Het Salland Festival is een fenomenale activiteit. Daar komen de mensen voor naar het dorp. En De Fotograaf wint steeds maar weer landelijke prijzen met zijn vakwerk. Daar komen dus de soapsterren van Nederland op af. Moeten we ook trots op zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.