straks mag je nergens meer harder dan 60

Nog even, en je mag in de buitengebieden van Raalte bijna nergens meer harder dan 60 kilometer per uur. Binnenkort zijn de wat kleinere wegen ten noorden en zuiden van Heino aan de beurt, net als het buitengebied van Mariënheem, Luttenberg en Broekland.

Op wegen waar al en limiet van 60 geldt, kun je zien wat dat betekent voor de wegen die binnenkort aangepakt worden. Er komen niet alleen borden te staan die het maximum aangeven. Er zullen ook drempels aangebracht worden waarop het verstandig is een snelheid te handhaven die een stuk lager ligt dan 60. Want anders gaat dat niet goed komen met de onderkant van je auto. De borden en de drempels komen er niet van vandaag op morgen overigens. Er komt eerst een voorlichtingsronde richting bewoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.