sprookje loopt goed af in lierderholthuis

Op de St.Nicolaasschool in Lierderholthuis kwam vandaag, op het tweejaarlijkse schoolfeest, een sprookje tot leven. De leerlingen brachten een bezoek aan het ‘Land van Ozover’. Het land uit het sprookje dat juf Marlies heeft bedacht, in alle klassen werd het voorgelezen. De afgelopen tijd zijn de kinderen druk geweest met het inrichten van een expositie over het fantasielandje met zijn draken, heksen, trollen en Ozoverlingen.

Het gegeven: in Ozover is een ramp gebeurd: de draken zijn bezig om de macht over te nemen. Door allerlei verwikkelingen gebeurt dat gelukkig niet en komt alles op zijn pootjes terecht. Op één ding na: prinses Ozolief is spoorloos! Om er achter te komen waar zij is, kregen de kinderen in een spelencircuit telkens één puzzelstukje aangereikt. Gelukkig liep ook dit sprookje goed af. Zo kwam de koningin uiteindelijk tevoorschijn, temidden van de grote schare kinderen trouwde ze met haar koning. De plechtigheid werd feestelijk gevierd door een taart van maar liefst vijf verdiepingen sámen op te smikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.