sponsorloop korenbloem levert 5300 euro op

De sponsorloop van basisschool de Korenbloem in Raalte – gehouden op woensdag 23 mei – heeft 5.300 euro opgebracht. In het bijzijn van Cor Schouten van de Stichting Havonos, werd dit bedrag gisteren bekend gemaakt.

Stichting Havonos ondersteunt pastor Gunam en het Social Action Commitee in het plaatsje Nilaveli, dat ligt in het door oorlog en de tsunami getroffen noordoosten van Sri Lanka. Met het geld dat Havonos inzamelt worden de uitbreidingen van de plaatselijke school gefinancierd, materialen en kleding voor de kinderen aangeschaft en initiatieven van de lokale bevolking ondersteund.

Zie ook: Sponsorloop de Korenbloem voor Sri Lanka

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.