Home / archiefcentraal / snuffelmarkt in de plataan druk bezocht

snuffelmarkt in de plataan druk bezocht

Speelgoed, kleding, boeken, huisraad, fietsen, plantgoed… Op de traditionele Snuffelmarkt die de Heinose Buurtvereniging De Plataan zaterdagmorgen organiseerde was zoals ieder jaar voor elk wat wils te krijgen en óók nog eens voor een habbekrats. Wie voor Vaderdag nog niets had gekocht, kon hier zijn slag wel slaan.

De eerste standhouders zaten al omstreeks haf zeven paraat om zaken te doen. Tegen een uur of negen kwam de Snuffelmarkt goed op gang. In de Hof van Rakhorst vermaakten kinderen zich op een springkussen, ook was er een sfeervol terras. Uiteraard gingen de befaamde oliebollen weer grif over de toonbank!

Lees ook

Mañana Mañana niet naar De Haere

WIJHE – Het had zo mooi kunnen zijn, maar het gaat niet door. Mañana Mañana …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.