slotoptreden van splash en sjot zeer succesvol

De jeugdtheatergroepen Splash en Sjot hebben gisteren in een zo goed als vol Hoftheater ‘Wilde Haren’ opgevoerd, gebaseerd op de musical Hair. Het was voor stuwende kracht Annelie van der Linden haar laatste kunststukje, want ze stopt er mee. Of het geslaagd was?: “De voorstelling was een groot succes. De zaal zat bijna vol. En het publiek was enthousiast. Dus de spelers waren voldaan.”

Annelie van der Linden: “We hebben een eigen draai aan Hair gegeven, om alle spelers (23 stuks, red.) zoveel mogelijk op het toneel te hebben. In de coulissen vonden dan ook geregeld verkleedpartijen plaats. Daarbij hadden we een kwalitatief hoogwaardige orkestband – echt studiowerk, met subsidie van de gemeente mogelijk gemaakt – waarop vol overtuiging gezongen werd.” Hair stond veertig jaar geleden voor het eerst op Broadway. Als aangekondigd zat er een uitstapje naar de huidige tijd in het stuk van gisteren. Dat uitstapje was een stukje streetdance van de bovenste plank. Het werd niet voor niets twee keer gedanst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.