Home / archiefcentraal / schuif aan bij de sallandse koffietafel

schuif aan bij de sallandse koffietafel

Muziekvereniging Salland in Lierderholthuis bestaat 85 jaar. “Dit jubileum kunnen we vieren dankzij de betrokkenheid van onze gemeenschap en wij tonen dan ook graag onze dank en waardering. Daarom organiseren wij na ons koffieconcert een Sallandse Koffietafel”, aldus de muziekvereniging.

Voor deze broodmaaltijd in de open lucht nodigt Muziekvereniging Salland alle dorpsbewoners van Lierderholthuis, oud-leden en donateurs van de vereniging uit. “Op zondagmiddag 1 juli om 12.00 uur, na het koffieconcert, praten we gezellig bij en eten we samen.” Iedereen kan aanschuiven op het plein, waar lange tafels gedekt staan met broodjes, krentenwegge, koffie en thee. Het koffieconcert begint zoals gewoonlijk omstreeks 10.30 uur.

Iedereen is van harte welkom om mee te eten op 1 juli. Laat dit echter wel voor uiterlijk 23 juni weten via een briefje met naam en het aantal personen. Deponeer deze strook in de brievengleuf van de hoofdingang van de Kerkehoek in Lierderholthuis. Reageren via de mail kan ook naar: mail@muziekverenigingsalland.nl.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.