salland festival beleeft stralende tweede dag

Onder de zon, temidden van de mensen… In die omstandigheden namen de verschillende dansgroepen vandaag deel aan de activiteiten op de Grote Markt.

Om elf uur startte het programma van de Internationale Folkloredag met een meedansprogramma waarbij al een aantaal internationale groepen deelnamen. Niet alleen verzorgden zij dans, maar ook waren zijn aanwezig met kramen in Raalter dorp.

De festiviteiten worden vanmiddag doorgezet met enkele optredens in het dorp, maar ook al in de festivaltent. Aan het einde van de middag volgt er bovendien nog een optreden van de gezamenlijke orkesten.

Tot die tijd kan er genoten worden van dans, en voor de kinderen verschillende activiteiten als kleuren, schminken en is er een luchtkussen opgeblazen. En voor wie niet van al het bovenstaande houdt, de zon schijnt nog steeds!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.