roaltenet stopt na zomervakantie met nieuws

Frank Jansen of Lorkeers stopt met nieuws te brengen via Roalte.net als hij op zomervakantie gaat. Maar die vakantie is nog niet gepland. Zijn site blijft daarna gewoon in de lucht. Wat er op komt te staan weet Frank nog niet precies. Hij is ook niet van plan via andere sites zijn mening op het nieuws te blijven geven. Want, zo zegt hij, “Ik ben niet het type dat hobbymatig naar andermans pijpen gaat dansen.”

Salland Centraal biedt Frank bij deze aan een column (of zoiets) bij ons te beginnen. De enige pijpendanserij die we daar aan verbinden is dat Frank zíjn eigen visie op het nieuws van Raalte moet geven zoals hij dat al die jaren op zijn eigen site deed (en dus tot zijn zomervakantie blijft doen). Dat aanbod doen we vooral omdat we weten dat Roalte dat zeer op prijs zou stellen.

Voor het hele interview dat Roalte.net met Frank Jansen of Lorkeers heeft verwijzen we naar Roalte.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.