recorddeelname eerste dag fiets 4 daagse

De eerste dag van de Fiets 4 Daagse Raalte, die jaarlijks georganiseerd wordt door CRT Raalte, heeft veel deelnemers op de been gebracht. Maar liefst 362 enthousiastelingen zijn maandag van start gegaan.

De routes voerden door het Sallandse landschap. De deelnemers aan de 20 kilometer fietsten richting camping de Krieshuusbelten en de 40 kilometer had de controle in Lemele. Net als andere jaren stond de pechbus klaar voor pechvogels. Gelukkig hoefde de bus op de eerste avond slechts één keer uit te rukken voor een onfortuinlijke deelnemer.

Ook op dinsdagavond kan men zich nog inschrijven, want drie dagen fietsen geeft immers al recht op een medaille. Er zijn op alle avonden ook dagkaarten te koop. Start- en inschrijftijden: tussen 17.30 en 19.00 uur bij Café-Restaurant-Pannenkoekhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt 7 in Raalte.

Ieder jaar schenkt de organisatie 50 eurocent per deelnemer aan een goed doel. Voor dit jaar is de aandacht getrokken door SAVAS, Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten. De organisatie ondersteunt graag het goede en dankbare werk van de vrijwilligers, die zich inzetten voor SAVAS. Nieuwe deelnemers zijn de resterende drie avonden van de vierdaagse dan ook nog van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.