rabobank sluit contract met theater bouwkunde

Rabobank Salland heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met Stichting Theater Bouwkunde. Onlangs is het contract ondertekend door Heleen Boom, directeur van Stichting Theater Bouwkunde en Jan van Oudenaarden, directievoorzitter Rabobank Salland. Van 2007 tot en met 2009 ondersteunt de Rabobank Theater Bouwkunde met een vast sponsorbedrag ten behoeve van de organisatie van het jaarlijkse poëziefestival ‘Het Tuinfeest’.

Iedereen kent de Rabobank als sponsor van onder andere de wielerploeg, paardensport en hockey. Iets minder bekend is misschien de sponsoring van het Van Gogh museum in Amsterdam. Jan van Oudenaarden: “Ook lokaal wil de Rabobank graag een steentje bijdragen aan de stimulering van culturele activiteiten. ‘Het Tuinfeest’ heeft een goede reputatie en bekendheid en past daarmee uitstekend bij de Rabobank. Vandaar dat wij dit poëziefestival al jaren ondersteunen en dit jaar hebben besloten een sponsorcontract met de stichting af te sluiten.”

Sinds 1998 wordt ‘Het Tuinfeest’ jaarlijks georganiseerd op de vooravond van de Deventer Boekenmarkt. En met veel succes. Het festival is in de loop der jaren een begrip geworden, zowel regionaal als nationaal. Ieder jaar is de oude binnenstad van Deventer het podium voor meer dan dertig Nederlandse en Vlaamse dichters. Rondom Theater Bouwkunde dragen zij voor uit eigen werk in het intieme decor van middeleeuwse kloostertuinen. Dit jaar vindt ‘Het Tuinfeest’ plaats op zaterdag 4 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.