Home / archiefcentraal / publiek weet weg naar circus nog niet te vinden

publiek weet weg naar circus nog niet te vinden

Het lijkt kinderlijk eenvoudig, om de weg naar Circus Bavaria in Raalte te vinden. Het Belgische circus heeft haar tent opgezet voor het voormalige Vitensgebouw en is zeker vanaf kruispunt Bos niet te missen.

Desondanks bleef het vanmiddag angstvallig rustig bij de kassa van Circus Bavaria, voor de eerste voorstelling in een reeks van zes. Zo’n twintig belangstellenden kochten een kaartje, om te genieten van klassiek circusspel met paarden, clowns, acrobaten, jongleurs en trapeze. Vanavond om 19.00 uur staat de tweede voorstelling op het programma. Hopelijk voor de Belgische circusfamilie weet het publiek de circustent dan wel te vinden. Zie ook: Circus Bavaria vier dagen lang in Raalte

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.