popgroep chipz komt naar broeklanderfeest

De organisatoren van het Broeklanderfeest zijn er in geslaagd om de populaire popgroep Chipz naar Broekland te halen voor een optreden op de zaterdagmiddag (21 juli), met als aanvangstijd 16.00 uur. Het heeft wel enige moeite gekost om deze groep te contracteren, maar het is uiteindelijk dan toch gelukt. Daarmee is een wens van het bestuur – om het programma voor de zaterdagmiddag een volwaardig en goede invulling te geven – in vervulling gegaan.

Men verwacht dan ook een grote toestroom van fans voor dit optreden, omdat de groep bestaande uit Rach-L, Peter, Kevin, en Cilla zowel bij het wat oudere maar zeker ook bij het jeugdige publiek zeer populair is. De organisatie heeft een toch wel uniek te noemen besluit genomen om geen entree te heffen, zodat het voor een ieder mogelijk is om bij een live optreden van Chipz aanwezig te zijn. Omdat het de verwachting is dat vele fans vergezeld zullen worden door hun ouders, zal men veel extra parkeerruimte creëren. Om zeker te zijn van mooie plek is het volgens de organisatoren zaak om ruim voor aanvang aanwezig te zijn. De grote feesttent zal vanaf 14.30 uur zijn geopend, maar ook hier geldt vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.