plantsoen voor luttenberger van de eeuw

Het Jan Keijzer-plantsoen is geopend. Sinds vanmiddag heeft de Parel van Salland een plein dat vernoemd is naar de Luttenberger van de eeuw. Jan Keijzer kreeg die titel in 2000, met de belofte dat er een plein naar hem vernoemd zou worden.

Jan Keijzer was alles voor Luttenberg. Als correspondent zette hij het dorp op de kaart, hij was jaren raadslid namens zijn volk, was voorzitter van de voetbal, en zo voort en zo voort. Trots onthullen de vrouw van Jan en diens zoon Rudi het naambord van het plantsoen, dat te vinden is in de wijk Elskamp.

Zie ook: Jan Keijzer postuum geëerd met plantsoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.