Home / archiefcentraal / plantsoen voor luttenberger van de eeuw

plantsoen voor luttenberger van de eeuw

Het Jan Keijzer-plantsoen is geopend. Sinds vanmiddag heeft de Parel van Salland een plein dat vernoemd is naar de Luttenberger van de eeuw. Jan Keijzer kreeg die titel in 2000, met de belofte dat er een plein naar hem vernoemd zou worden.

Jan Keijzer was alles voor Luttenberg. Als correspondent zette hij het dorp op de kaart, hij was jaren raadslid namens zijn volk, was voorzitter van de voetbal, en zo voort en zo voort. Trots onthullen de vrouw van Jan en diens zoon Rudi het naambord van het plantsoen, dat te vinden is in de wijk Elskamp.

Zie ook: Jan Keijzer postuum geëerd met plantsoen

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.