pianohouse topattractie op zwaanenfestival

De organisatie van het jaarlijkse Zwaanenfestival van de ‘Tismawajewendband weet het zeker: Op zaterdag 9 juni vanaf 21.00 uur gaat het dak er af! Niet alleen dankzij de eigen optredens van het Raalter dweilorkest op het overdekte terras van hotel De Zwaan, maar vooral dankzij The Pianohouse.

The Pianohouse is een groep die rondom twee gouden vleugels muziek maakt en entertaint. Met twee zingende pianisten à la Roel van Velzen, plus een slagwerker en bassist. Hun kracht: inspelen op de wensen van het publiek, van dance classics, vette soul en rock tot Nederlandstalige nummers. De formule is simpel: Wie wat wil horen schrijft zijn of haar wens op een bierviltje en werpt dat op één van de glimmende vleugels.

‘Interactief amusement’ noemt de Lichtenvoordse groep het zelf. The Pianohouse is een succesnummer in heel Nederland. Sinds vrijdag 25 mei treedt de formatie zelfs maandelijks op in het Hengelose horeca-etablissement Merlijn. Kaartjes à 9 euro zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij de bandleden, bij de receptie van hotel de Zwaan of via staging2.tismawajewendband.nl. ’s Avonds aan de kassa kosten de kaartjes 11,50 euro.

Zie ook: Extra act Zwaanenfestival ‘Tismawajewendband

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.